4 april 2015

Samenwerken met NOK-IT

(Traineeship Zelfstandig ICT Professional)

Ben jij die gedreven en enthousiaste persoon met ambitie en heb je enige affiniteit met computers en ICT. Wil jij graag je talent in de ICT gebruiken? NOK-IT biedt ambitieuze starters een uniek ICT Traineeship richting zelfstandig ICT Professional! Uniek omdat we een interne opleiding aanbieden, je loon als Traineeship ICTer zit in onze opleiding en ons zakelijk netwerk, waar jij na je traineeship mee aan de slag kan. Dit betekend dat jij na een succesvolle afronding van je traineeship, mogelijk een samenwerking aangaat met NOK-IT.

Gedurende de eerste zes maanden word je in hoog tempo opgeleid tot Allround ICT-er. De eerste twee maanden is een basistraining, de volgende maanden word er getraind op de specialismes die NOK IT levert. Tijdens deze opleiding Traineeship ICT word er ook aandacht besteed aan je communicatie- en presentatievaardigheden. Aansluitend word je ingezet bij NOK-IT als junior Allround ICT-er om zo praktijk ervaring op te doen. NOK-IT zorgt voor de volledige duur van het traineeship voor coaching en begeleiding.

Wat vragen wij?(minimaal)

 Enthousiasme en gedrevenheid.
 Gemotiveerd tot leren en zelf lerend denken.
 Affiniteit met computerbranche / ICT-sector.
 Beschikking over goede communicatieve vaardigheden.
 Beschikking over analytisch / probleemoplossend denken.

Wat bieden wij!(minimaal)

 Vele mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
 Leer alles om snel een Allround IT Professional te worden
 Leer jezelf verder ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de ICT ontwikkelingen
 Leer alle mogelijkheden om zelf ict diensten te leveren
 Een plek in een team van zelfstandige ICT professionals

Mogelijk vervolg

Na de interne opleiding heb je de mogelijkheid om een samenwerking aan te gaan met NOK-IT, wij helpen je met het opzetten van je eigen bedrijf en bieden jou daarbij de juiste tools om je klanten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Natuurlijk doen wij als ICT-ers zoveel mogelijk geautomatiseerd! Je opereert dan vanuit je eigen regio en wij helpen je met het zoeken en vinden van klanten.
We begeleiden je in alle stappen in het aanloop proces naar de opzet van je bedrijf en ondersteunen je bij het bedienen van jou klanten.

Sollicitatieprocedure

Wil jij investeren in jou toekomst om er na de opleiding de vruchten van te kunnen plukken, dan investeren wij graag onze tijd en energie in jou. Om in aanmerking te komen voor de betreffende vacature, stuur je curriculum vitae en een motivatie per e-mail aan: jasper@nok-it.nl (gegevens vertrouwelijk behandeld)