NOK-IT laat technologie voor je werken

NOK-IT laat technologie voor je werken

NOK IT levert ICT diensten die ondernemingen helpen hun ICT-strategie af te stemmen op de zakelijke doelstellingen en processen. NOK IT biedt een uitgebreid scala geïntegreerde ICT-diensten en oplossingen aan voor kleinere ondernemingen en zelfstandigen. NOK IT ondersteund ondernemingen en implementeert bewezen en betrouwbare oplossingen aan van toonaangevende fabrikanten. Door de adviserende filosofie in het aandragen van ICT oplossingen is NOK IT niet alleen reseller, maar probeert juist een positie als ICT Business Partner te vervullen.

 

NOK IT MAAKT MET VERSCHIL
Bij NOK IT maken wij het verschil in onze omgang met klanten. Wij zijn er niet om alleen de nieuwste hardware of software te verkopen. Onze missie bestaat uit het ontwikkelen tot een gewaardeerde en betrouwbare bron van informatie, die ondernemingen helpt prioriteiten van ICT business initiatieven te stellen en vervolgens technologische oplossing aan te dragen om de onderneming te helpen zijn doelstellingen te bereiken.

KRACHTIGE PARTNERS
Deels is ons succes te danken aan de ontwikkelde relaties met leidende partners in technologische oplossingen. Onze klanten kunnen er op vertrouwen dat de oplossingen die NOK IT ontwikkelt zijn gebaseerd op betrouwbare en bewezen technologieën.

KLANTEN
Wij proberen de verwachtingen te overtreffen. Onze lijst van lange termijn klanten is het bewijs van onze niet aflatende inzet voor het leveren van resultaten.

CONTACT OPNEMEN

NOK IT Services
Watermanstraat 114
7324 AK Apeldoorn

TEL 085 – 40 11 389
EML: verkoop@nok-it.nl

Overige informatie

Rabobank:
NL90 RABO 0322 8286 94
KvK nr: 37139983
BTW nr.: NL100428290B01