Wilt u ook meer zekerheid over uw automatisering?

Support contract voor MKB en ZZP

Een ICT Support Contract geeft een onderneming zekerheid en biedt de noodzakelijke ondersteuning voor het ongestoord functioneren van netwerk componenten, servers en werkstations. Zekerheid en continuïteit is belangrijk voor iedere onderneming en deze facetten zijn nauw verbonden met de automatisering binnen een onderneming. Het is dus van belang dat automatisering altijd goed functioneert en dat een onderneming altijd zorgeloos en efficiënt door kan werken.

De Servicedesk biedt direct ondersteuning bij vragen of in geval van problemen. Advies over aanschaf van de juiste hulpmiddelen en kosten besparende oplossingen. Een ICT Support Contract biedt 1 aanspreekpunt voor alle ICT aangelegenheden en neemt daarmee alle automatiseringszorgen uit handen.

Mogelijkheden & Prijzen

[ahm-pricing-table id=1274 template=material style=”style2″ reg_col=”#40627C” fet_col=”#6192B8″ ripple=”waves-light” currency=”€” ]
*prijzen zijn per maand en exclusief btw

Advies nodig over onze diensten?

Een service pakket biedt zekerheid, een stabiele ict omgeving en automatisering die altijd goed functioneert! Wilt u ook meer zekerheid over uw automatisering? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en hoor wat NOK IT Services voor uw onderneming kan betekenen!  

CONTACT OPNEMEN